på prakrik nu

idag va de första dagen på min praktig. jag ska vara på brunnbyskolan (förskoleklass) i ljungsbro, i fyra veckor. idag fick jag lära mig va barnen hette o vad dom gillar förnåt. på rasten lekte vi förfullt och vi gick också efter maten, till en skog där dom fick i uppdag, att göra en tavla på" gubben Höst", så dom va i lag och gjorde tavlor av naturen och sen gick vi på "museeum¨".   en rätt så rolig dag facktist.

puss o kram skumm banan

spökar det här , eller?

igår så kom nicke o cattis hit på dagen. och lite senare gick jag och cattis till maxi för att handla. men så tänkte ja, - shit ja har ju inte köpt något till pappa, eftersom det va fars dag i söndags. så ja köpte en tialott och en ask after eight. vi gick hem från maxi, cattis gick hem till ludde o nicklas o jag gick till pappa. senare när ja kom hem så såg jag någon stå i köket, och det va tydligt att det stod nån. jag gick in o så hörde ja mamma ropa- låser du dörren.  o då fråga ja- men är det ingen här?. dörren till mammas rum va ständ och ja öppna den lite. och då satt mamma o kollade ¨på tv, men hon satt på den sidan som nonne brukar sova på. ja öppna dörren mer och så att william sov på andra sidan.  så de va lite konstig,  för ja såg verkligen någon stå i köket.

puss o kram skumm banan

Efter gymnasiefesten

i lördags åkte jag, adam, kicka och victor til norrköping för att gå på gymnasiefesten där. och det va jätte roligt :D. när vi kom dit så stog vi i kö i 1 timme o 30 minuter, sen kom vi in lämna in jackorna och gick ner. i början va det rätt så segt, dom flesta stog stilla ett bra tag men de tog sig efter en stund.  när man kom ner för trapporna, kom man till ett rum som de fanns dansmatta, x-box360 och sing star.  jag ville så klart gå upp o sjunga för de e ju inte jag rädd för. men kicka ville inte riktigt det. sen berättde dom va priset va. man skulle få träffa fem av idolerna som har åkt ut från idol och jag blev helt sprallig. så dom som hade hand om sing star, sa - om  ni går upp och sjunger så får ni träffa idolerna. och under hela kvällen så va det bara 8 personer som skulle få det. så vi gick upp och sjöng " stand by me" och det gick hemskt. men de gör nog inget vi skulle ju ändå få träffa idolerna :D.  och så kom en tjej och släppte in oss i en bakdörr, vi gick upp för massa trappor och kom fram till idolerna :D, ja tyckte de skulle bli riktigt roligt. där va- lars, yasmina, jesper, sepideh och loulou. vi tog massa kort och sen fick gå ner, för då va det deras tur att så på sceen. sen under kvällen blev det att dans loss. det va laserstrålar nästan hela tiden och alla hoppade upp och ner. men det var en väldigt lyckad kväll.
tycker bara att det är så synd om dom som fick falska biljetter och inte fick komma in, bland annat så var det en av mina klasskompisar. stackare!

puss o kram skumm banan

gymnasiefest

ja imorron är det dax för idols gymnasiefest 2008 :D , ska åka dit med adam, victor och kicka :) först ska ja och adam äta på burger king, och sen ska vi ta tåget 19:30 till norrköping.  sen blir de o ha de kul :D. sen ca 2 kommer adams föräldrar och hämtar oss i norrköping :). hoppas de blir kul :D

sjuk

i måndags kväll, så sa ja till mamma att ja inte mådde så bra, ja hade jätte ont i magen o de kändes som att min skolios hade blivit värre, för hade väldigt ont i ryggen.  och så i går stannade ja hemma från skolan för ja kände mig jätte dålig.. ja sov nästan hela dagen och vid 15:45 skulle ja vara oss min sångpedagog. men så ska vi göra en musikal snart så då trode ja att vi skulle prata om den, så ja gick dit. när ja kom dit så sa många - oj louise, mår du inte bra? du ser blek ut. men ja tänkte de e väl för att ja vakna nyss. vi gick in o skulle börja sjunga o då sprängdes mitt huvud. fick jätte ont i huvudet och ryggen va värre en någonsin. så ja gick hem efter att varit där i 15 minuter.  ja kom hem och tog sen tempen, och de visade sig att ja hade 39,4 grader feber. så jag känner mig väldigt matt i kroppen. hoppas ja blir frisk snart. ska ju på gymnasiefest på lördag, den får ja inte missa!

puss o kram skumm banan

te =)

sitter hemma o dricker te me grannen o mamma :), lite mysit facktist :P. ska plugga till prov snart, engelska. så får väl hoppas att det går bra. + så har ja en läxa i LPL, ska göra en sammanfattning i ett arbete och så är det massa olika frågor. jag är på fråga 9, och ska göra till fråga  24. så det känns ju också jätte roligt, eller inte.

puss o kram skumm banan

Skola igen

jahopp, då va de dax för skolan igen. inte roligt alls. vi hade LPL i 2 timmar, men de va rätt så slappt ändå, för vi satt några styckna i drama salen och  skulle igentligen läsa, men de blev mer att prata, skönt o prata ut efter lovet :). vi pratade facktist om självförtrorende. för killarna som satt me oss frågade- va fan ska alla tjejer ha smink på sig hela jävla tiden för.  och vi kom fram till, eller de är snarare så att väldigt många tjejer har dåligt självförtroende. dom är som besatta av deras utseendet och deras vikt. till en viss del kan man själv känna igen sig i det. man vill ju inte gå i skolan o känna sig "ful". ja erkänner att ja själv måste förbättra mitt självförtroende och det finns säkert många många fler personer, inte bara tjejer som behöver, utan även killar som behöver förbättre deras!   

Alfons

från igår tills idag, sov lilla alfons hos oss, de va väldigt mysit :D. och så sov han i min säng. han vakna 7:30 o bara satt och kolla på mig. jag vaknade helt yrvaken och sa till han
- ska du inte somna om igen. men nej då. alfons satt fortfarande o kolla på mig. då fråga ja
- vill du ha välling, men alfons svarade fortfarande, då frågade ja en gång till,
- ska du ha välling? och då fick ja ett svagt -aa. så ja gick upp och gjorde ordning välling. klädde på han och vid typ 9 åt han frukost :), och sen vi ca 12 så kom sofie o pjer o hämta han. det va väldigt mysit. det roliga va att igentligen skulle mamma ha hand om alfons, men de va ju mer eller mindre ja som hade hand om alfons :), så ja ska nog ta lite av äran att ja va duktig idag :).

puss o kram skumm banan


RSS 2.0